Şener'den Selçuk açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Aralık ayındaki kongre sonrası devam etmesi durumunda kulübü daha profesyonel bir anlayışla yönetmek için kadroyu genişleteceğini söyledi.  Bu arada Şener, henüz sözleşmesini uzatmayan Selçuk İnan'ın, Türkiye'de başka bir

Şener'den Selçuk açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Aralık ayındaki kongre sonrası devam etmesi durumunda kulübü daha profesyonel bir anlayışla yönetmek için kadroyu genişleteceğini söyledi.

 

Bu arada Şener, henüz sözleşmesini uzatmayan Selçuk İnan'ın, Türkiye'de başka bir takıma gitmeyi düşünmediğini de ifade etti.

 

Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak olan seçimli olağan genel kurul öncesi sadece saha takıma odaklanmaları gerektiğini ifade eden Başkan Sadri Şener, kulüpte başkanlık yapmak isteyen kişilerin önce yöneticilik deneyimi geçirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 

Şener, her zaman kulübün önünü açma taraftarı olduğunu belirterek, "Yeni dönemde devam edersem profesyonel kadroyu genişleteceğim ve kulübün işlerini onlar yapacak. Yöneticiler ise proje ve yeni kalıcı kaynakların peşinde olacak. Yöneticinin işi bu olmalı zaten" dedi.

 

Sadri Şener gündemimiz şuanda ...

 

 

 

"GÜNDEMİMİZ KONGRE OLMAMALI"

 

Şener, takımın şu andaki gündeminin kongre olmaması gerektiğini de belirterek, "Şampiyonluğun en büyük favorisi biziz. Bunu söylemekten hiçbir zaman çekinmeyeceğim. Bazı kötü sonuçlar aldık ama bu kadro son yılların en iyi takımı. Her takım puan kayıpları yaşayabilir.

 

Önemli olan bunun altından kalkabilmek. Biz bunu başaracak güce sahibiz. Alanzinho'yu aldık eleştirildi. Teofilo'yu aldık eleştirildi. Şimdi de Jaja eleştiriliyor. Ama ben Jaja'nın da Teofilo ve Alanzinho gibi kendisini en kısa sürede ispatlayacağına eminim" diye konuştu.

 

"ALMADIĞIMIZ TEK KUPA KALDI"

 

Başkanlığı döneminde iki önemli kupa kazandıklarını da ifade eden Şener, şöyle konuştu:

 

"Gönül tabi ki Avrupa kupalarında da başarılı olmayı isterdi ama olmadı. Süper Kupa'yı ve Türkiye Kupası'nı aldık. Şimdi tek bir hedef kaldı oda lig şampiyonluğu. Bu yıl o kupayı da kazanacağımıza inanıyorum.

 

Taraftarlarımız bize sonuna kadar inansın. Bu takım önemli işler başaracaktır. Bu potansiyele sahip bir kadromuz var. Yedek kulübesinde oturan, hatta kadroya dahi giremeyen oyuncularımız bile bir çok takımda 11'de kendisine yer bulabilecek kalitede isimler."

 

Bakın Selçuk'un hayali neymiş...

 

 

 

SELÇUK İNAN'IN HAYALİ AVRUPA

 

Başkan Sadri Şener, sözleşmesi sezon sonunda sone erecek olan Selçuk İnan'a kongreye kadar imza attırmak istediklerini de vurgulayarak, "Selçuk, Türkiye'de Trabzonspor'dan başka bir takıma gitmeye sıcak bakmıyor ve düşünmüyor. Ona en kısa süre imza attıracağız. Ceyhun'un ise bir yıllık opsiyonu var. İsimlerinin başka takımlara yazılmasını bir türlü anlamıyorum" dedi.

 

Bu arada Selçuk İnan'ın Avrupa'da futbol oynamayı çok istediği ama yönetimin ısrarlı baskıları sonucu imza atmaya yanaştığı belirtildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler