Şener'den kutlama mesajı

Başkan Sadri Şener TB2L play-off ilk ayağında oynadığı 3 maçı da kazanarak Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek için önemli bir adım atan basketbol takımına , TFF 2.Lig 3. Klasman Grubu'nda bitime iki hafta kala play-off maçlarına katılmayı garantileyen Trabz

Şener'den kutlama mesajı

Başkan Sadri Şener TB2L play-off ilk ayağında oynadığı 3 maçı da kazanarak Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek için önemli bir adım atan basketbol takımına , TFF 2.Lig 3. Klasman Grubu'nda bitime iki hafta kala play-off maçlarına katılmayı garantileyen Trabzon Karadenizspor’un yönetim, teknik heyet ve sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

 Başkan  Şener, basketbolun şehre farklı bir heyecan getirdiğinin de altını çizdi. Gerek Trabzon’da gerekse de deplasmanda oynanan müsabakalarda kendisini açıkça hissettiren taraftar desteğinin bu spora olan ilgiyi de gözler önüne serdiğini hatırlatan Şener şöyle konuştu: “Türk sporunun 4 büyük kulübünden biri olarak Beko Basketbol Ligi’ne yükselmemiz halinde bu ligin çehresini önemli ölçüde değiştireceğimizi düşünüyoruz. Bu yönde genç ve yetenekli oyunculardan oluşan kadro sezon başından beri üstün bir performans sergilemiş, final grubuna kalmış ve burada oynadığı 3 maçı da kazanmayı başarmıştır. Takımımıza İstanbul’da oynanacak olan ikinci etap maçlarında başarılar diliyor, geçen sezon kıl payı kaçırılan Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceğimize inanıyoruz”

 

Karadenizspor yönetim kurulu, teknik kadrosu ve futbolcularına bu sezon gösterdikleri gayret ve performanstan dolayı da kutlayan Şener, “Geçen sezon kuruluş aşamasını tamamlayan Karadenizspor’dan bu sezon play-off maçlarında başarılı olmalarını bekliyoruz. Takımın kuruluşunun en önemli amaçlarından biri de Trabzonspor’a oyuncu yetiştirilmesine katkı sağlamasıdır. Yönetim Kurulu olarak son derece önem verdiğimiz Karadenizspor projesinden bu yöndeki beklentimiz büyüktür” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor