Şener'den Güneş'e methiyeler

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, çok iyi bir kadro kurduklarını belirterek, "Şu anda iki iyi takım çıkarabiliriz. Trabzon halkını bir daha şoka uğratmak istemiyoruz" dedi.Sadri Şener, hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesi erkenden Trabzon'a gel

Şener'den Güneş'e methiyeler

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, çok iyi bir kadro kurduklarını belirterek, "Şu anda iki iyi takım çıkarabiliriz. Trabzon halkını bir daha şoka uğratmak istemiyoruz" dedi.

Sadri Şener, hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesi erkenden Trabzon'a gelerek hem yönetimle bir toplantı yapmayı, hem de futbolculara moral vermeyi planlıyor. Başkan Şener, ligin ikinci yarısında kendilerini birbirinden zorlu 17 maçın beklediğini belirterek, "Çok iyi bir takımımız var. Hatta çok iyi 2 takım çıkarabilecek kapasitemiz bile var. Bu yıllardır ilk defa oluyor. Ben de takımımızın her zaman yanında olmaya özen gösteriyorum. Artık oyuncu değişikliği veya sakatlıklar durumunda sıkıntı yaşamıyoruz" dedi.

İŞTE ŞENER'İN BAHSETTİĞİ İKİ TAKIM:

1.TAKIM: Onur - Serkan, Egemen, Glowacki, Cale - Burak, Selçuk, Colman, Engin - Jaja, Umut

2.TAKIM: Tolga (Bora) - Tayfun, Mustafa, Giray, Ferhat - Yattara, Sezer, Ceyhun (Barış), Piotr - Alanzinho, Mehmet Çakır (Pawel)

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI 4 VEYA 5 HAFTA SONRA NETLEŞİR"

Şener, Trabzon halkını bir daha şoka uğratmak istemediklerini de belirterek, "Bunun için kadromuzu yaptığımız transferlerle güçlendirdik. Ama sonuç olarak futbol oynuyorsunuz ve her zaman üç sonuçlu maçlar bunlar. Bence şampiyonluk yarışı 4 veya 5 hafta sonra netleşir. Yani kimin bu yarışın içerisinde var olup olmadığı net bir şekilde ortaya çıkar. Bizim içimizdeki şampiyonluk özlemi çok farklı. Buna rağmen takım içerisinde asla bir baskı ve stres ortamı oluşmuyor. Bunun en önemli faktörü ise Şenol Güneş gibi çok tecrübeli ve kaliteli bir teknik direktörümüzün olması" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor