Şener'den galibiyet yorumu

Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 7 - 0 mağlup ettiği maç sonrası Başkan Sadri Şener, gururlandı. Teknik direktör Şenol Güneş ise futbol olarak tam anlamıyla istediklerini yapamamaktan şikayetçi oldu. Bu arada bordo - mavili takımda çok tartışılan isimlerden ol

Şener'den galibiyet yorumu

Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 7 - 0 mağlup ettiği maç sonrası Başkan Sadri Şener, gururlandı. Teknik direktör Şenol Güneş ise futbol olarak tam anlamıyla istediklerini yapamamaktan şikayetçi oldu. Bu arada bordo - mavili takımda çok tartışılan isimlerden olan Burak, Umut ve Jaja da, kendilerini eleştirenlere sahada cevap vermenin mutluluğunu yaşadı.

 

Spor Toto Süper Ligi'nde bu sezon önce Sivasspor'u 6 - 1'le geçerek en farklı skoru elde eden bordo - mavililer, şimdi de Kasımpaşa'yı 7 - 0'la geçerek sezon içerisindeki kendi rekorunu kırmanın sevincini yaşadı. Karşılaşmayı protokol tribününden izleyen ve farklı galibiyet sonrası büyük mutluluk yaşayan Başkan Sadri Şener, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. Şener, farklı galibiyetin bir tesadüf olmadığını belirterek, "Daha önce de farklı kazanmıştık. Yine kazandık. Takımızın farka rağmen oyundan kopmaması ve dirençli bir şekilde mücadele etmesi bizim en büyük mutluluk kaynağımız oldu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor