Şener: Zirve için kazanmalıyız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bursaspor engelini kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, "Zor bir maç olacak.  Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bursaspor engelini kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, "Zor bir maç olacak. Bursaspor'un da iddiası

Şener: Zirve için kazanmalıyız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bursaspor engelini kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, "Zor bir maç olacak. 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bursaspor engelini kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, "Zor bir maç olacak. Bursaspor'un da iddiası var. Zirve için kazanmalıyız" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bursaspor maçının çok kritik olduğunu belirterek, "Güçlü bir rakiple zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Ama bu engeli kayıpsız geçmek istiyoruz. Onların da hedefleri ve iddiaları var. Zirve için kazanmak zorundayız. Hafta içerisinde taraftarlarımız için yaptığımız destek çağrısının olumlu yanıt bulması bizi çok mutlu etti. Şampiyonluğa oynayan bir takımın tribünleri daha coşkulu ve heyecanlı olmalıydı. Bursaspor maçında bu coşkuyu yaşayacağımıza inanıyoruz" dedi.

"ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYORUZ"

Bursaspor'un matematiksel olarak hala şampiyonluk şansının bulunduğunu da ifade eden Şener, "Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken kalan haftalarda hata yapmamamız gerekiyor. Bunu da başarabilecek kadro yapısına sahibiz. Bugüne kadar sergilediğimiz performansla şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyoruz. Bursaspor maçını kazanmamız durumunda şehrin daha fazla havaya gireceğine inanıyorum. Umarım kalan haftalarda tüm maçlar Fair Play ruhu içerisinde geçer ve kalan tüm maçlarımızı kazanıp bu ipi göğüsleriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor