Şener ve Güneş'ten kolbastı şov

Ziraat Türkiye Kupası'nı kutlamak için gemiyle şehir turu atan Trabzonsporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, denizin ortasında coştu.Havai fişek gösterileri altında kolbastının ritmine kendini kaptıran Başkan Sadri Şener ve Şenol Güneş, piste at

Şener ve Güneş'ten kolbastı şov

Ziraat Türkiye Kupası'nı kutlamak için gemiyle şehir turu atan Trabzonsporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, denizin ortasında coştu.

Havai fişek gösterileri altında kolbastının ritmine kendini kaptıran Başkan Sadri Şener ve Şenol Güneş, piste atlayarak karşılıklı olarak kolbastı oynamaya başladı. Tüm yöneticilerin de piste girmesiyle şampanyalar patlatılırken, Sadri Şener, kolbastı halkasının daha da büyümesini istedi. Daha sonra horon oynamaya başlayan Sadri Şener ve Şenol Güneş'in neşesi tüm futbolcuları da coşturdu. Şenol Güneş, takalarıyla gemiyi takip eden taraftarları da selamladı. Yaklaşık 1 saat kolbastı ve horon oynayan başkan Sadri Şener ve Şenol Güneş'e, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve futbolcularda eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor