Şener: 'Usta yakışanı yaptı'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener İbrahim Usta’nın Olağan Genel Kurul’da aday olmama yönünde tercih kullanmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kendisine yakışan tavrı sergilediği için tebrik ediyorum” ifadesini kullandı. Usta’nın Bordo-Mavili Kulübün iç

Şener: 'Usta yakışanı yaptı'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener İbrahim Usta’nın Olağan Genel Kurul’da aday olmama yönünde tercih kullanmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kendisine yakışan tavrı sergilediği için tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Usta’nın Bordo-Mavili Kulübün içinde bulunduğu ortamı ve yaşadığı gelişimi izleyerek son derece anlamlı bir tavır sergilediğini kaydeden Şener, “İbrahim Usta’nın çizdiği bu profil ihtirasları kenara bırakan gerçek bir Trabzonsporluluk örneğidir. İbrahim Usta sağduyulu tavrıyla genç neslin camiamızın geleceğe yönelik en büyük lider adaylarından biri olduğunu göstermiştir. Bu yaklaşım Trabzonspor’un büyüklüğünü ve insanların kurum sevgisi ön plana çıktığında nasıl şahsi emellerinden vazgeçebildiklerini göstermesi açısından da anlamlıdır. İşte bizim büyüklüğümüz ve bütünlüğümüz buradan gelmektedir” diye konuştu.

Şener, Usta’yı gelecek dönemlerde Başkan olarak görmeyi istediğini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor