Şener : TS'nin efsaneliği yeni değil

Kazanılan Ziraat Türkiye Kupası sonrası Trabzon'a dönüşte coşku ile karşılandıklarını belirten Trabzonspor Başkanı Şener, "Bir, iki kutlamamız daha var ama bizim işimiz bitmiyor. Pazar günü basket takımının şampiyonluk maçı var, ben de Pazar günü İstanbul

Şener : TS'nin efsaneliği yeni değil

Kazanılan Ziraat Türkiye Kupası sonrası Trabzon'a dönüşte coşku ile karşılandıklarını belirten Trabzonspor Başkanı Şener, "Bir, iki kutlamamız daha var ama bizim işimiz bitmiyor. Pazar günü basket takımının şampiyonluk maçı var, ben de Pazar günü İstanbul'da gidip maçı izleyeceğim. İnşallah oradan da bir kupa alırız. Basketbolda birinci lige çıkıyoruz. Pilot takımımız Karadenizspor da Play-off'a kaldı, onu da takip edeceğiz. Trabzonspor'u bahsedilir ve kupalı bir takım hale getirdik. Hatalarımız oldu amabu sezon böyle geçti. Şimdi hocamızla transfer işlerini konuşuyoruz, onları halletmeye çalışacağız. Önümüzdeki yıla daha iyi bir şekilde girmeye çalışacağız" dedi.
Şener, Trabzon'da yaşanan kutlamalara da değinerek "Çok büyük ama plansız bir coşku oldu. Bir ara korktum. Bu kadar taraftarı bir arada gördükten sonra insanın üzerine yük biniyor. Eskişehirspor başkanı, 'Bu sizin Trabzonspor tarikat mı?' demişti bana. Hakikaten öyle bir olay. Bu kadar insanı görünce mesuliyetimiz artıyor. Ekonomik tarafımız belli, çıkacağımız noktalar belli. İnşallah iyisi olur. Şenol Hoca bu konuda bize yardımcı oluyor ve kendisini bizim kadar mesuliyetli hissediyor. Seneye inşallahönce Avrupa'da sonra ligde başa oynayan bir Trabzonspor olacak" diye konuştu.


"Trabzonspor'u bu kadar basın izliyorsa, bu kadar taraftarı varsa ki Urfa, Güneydoğu'da bir yer. 24 yıl şampiyon olmamasına rağmen bu kadar sevilen bir takımsak, geçmiş yönetimler ve bizim yönetimler iyi işler yapmış demektir" diyen Şener sözlerine şöyle devam etti:
"Yoksa herkes seni izlemeye mecbur değildir, kaybolmuş gitmiş olabilirdin. Hâlâ Trabzonspor efsanesi devam ediyor, yeniden gelmiyor. Var olan şeyin sonuçlarını almaya çalışıyorsun. Urfa halkı da böyle bir olaya çok susamıştı. Bizde iyi mesajlar verdik. Kendi otobüsümüzü göndermedik, Şanlıurfaspor'un otobüsüne bindik. Böyle olaylar üst üste gelince Şanlıurfa halkı bize daha fazla ilgi gösterdi" ifadelerini kullandı.

 Trabzonspor'un her maçına hep galibiyet için çıktığını kaydeden Şener, Fenerbahçe ile oynayacakları son maçın hatırlatılması üzerine "O hedeften kimse şaşamaz öyle bir şeyde söylenemez. Herkesin yolu ayrı. Fenerbahçe şampiyon olursa olur, Bursaspor da olursa olur. Fenerbahçe'nin bu hafta Ankaragücü ile maçı var. Ben bunların yorumunu yapmak istemiyorum. Bu tür sorulardan hoşlanmıyorum. Çok espriliyimdir ama bu tür soruları sevmiyorum. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yıllardan gelen acımasızca birrekabet var. Tahmin ediyorum Galatasaray Başkanı o yüzden Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum demiştir" şeklinde konuştu.


Başkan Sadri Şener, transfer çalışmaları ile ilgili olarak ise, "Hoca 2 veya 3 transfer takviyesi istiyor. Bir stoper, santrafor istiyor. Kaleci Onur'un performansı üzerine bu mevkie transferden vazgeçtik. Belki orta saha alır mı bilmiyorum. Song'la ilgili kararı da hoca verecek. Ben işin para, vade ve ödeme tarafına bakıyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor