Şener transfer için ne dedi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener Lig Tv ‘de yayınlanan Futbol Gündemi programına Trabzon’dan konuk oldu.Programda gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Şener,  devre arasında teknik heyetin talep ettiği mevkilere takviyelerin gerçekleştirileceğini v

Şener transfer için ne dedi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener Lig Tv ‘de yayınlanan Futbol Gündemi programına Trabzon’dan konuk oldu.

Programda gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Şener,  devre arasında teknik heyetin talep ettiği mevkilere takviyelerin gerçekleştirileceğini vurguladı.

Şener, “Bu arada hep transfer yaparak olayı götürmezsiniz. Yeni dönemde altyapıya da el atacağız” diye konuştu.

Zaman zaman halkın yönetimlerde yeni yüzler görmek istemesi dolayısıyla ekipte bazı değişikliklere ve gençleştirmeye gidildiğini dile getiren  Şener, “Şu anda elde ettiğimiz bir avantaj var. Ama şampiyonluk yarışında rakiplerimizi de yabana atmamalıyız. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu sezon şampiyon olursak bu başarımız uzun yıllar devam eder” ifadesini kullandı.

Şener, sözleşmesi sona eren oyunculardan Selçuk İnan’ın menajeriyle görüştüklerini de kaydederek, “Antalya kampında bu oyuncumuzla  tam olarak anlaşmaya varmak ve devre arasında sözleşme imzalamak istiyoruz” yorumunu yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor