Şener transfer için gidiyor

Transfer çalışmalarını yakından takip eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yurt dışına çıkacağı öğrenildi. Burada isimleri daha önceden belirlenen oyuncularla görüşecek olan Şener'in, yöneticilerini görüştükleri futbolcuların isimlerinin basına sızdırı

Şener transfer için gidiyor

Transfer çalışmalarını yakından takip eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yurt dışına çıkacağı öğrenildi.

Burada isimleri daha önceden belirlenen oyuncularla görüşecek olan Şener'in, yöneticilerini görüştükleri futbolcuların isimlerinin basına sızdırılmaması konusunda uyardığı da iddia edildi.

Bundan önce yurt dışına çıktığı her dönem transferleri sonlandıran Şener'in, Avrupa'dan yine futbolcularla dönmesi bekleniyor.Şener'in öncelikle Almanya'nın Hoffennaim takımında forma giyen,Boşnak futbolcu İbriseviç için araştırma yapacağı iddia edildi

AYTEKİN: "TRANSFERLER KAMPA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, transferleri kampa yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, "Hocamızın bu konudaki hassasiyetini biliyoruz. Biz de transferler konusunda yoğun şekilde çalışıyoruz. Hata yapmadan en kısa zamanda transferleri sonlandırmak istiyoruz. Taraftarlarımızın da sabırsızlandığının farkındayız. Sezonun ikinci yarısında da onları mutlu etmek istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor