Şener: Trabzon'u güçlendirdik

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 42 puanla lider kapatan Trabzonspor, kötü başladığı Ziraat Türkiye Kupası'nda art arda aldığı 2 galibiyetle (B) Grubu'nda liderliğe yükselerek, çifte liderlik koltuğuna oturdu. Grupta ilk maçında Gaziantep Büyükşehir Bele

Şener: Trabzon'u güçlendirdik

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 42 puanla lider kapatan Trabzonspor, kötü başladığı Ziraat Türkiye Kupası'nda art arda aldığı 2 galibiyetle (B) Grubu'nda liderliğe yükselerek, çifte liderlik koltuğuna oturdu.

Grupta ilk maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalan, ancak daha sonra Konya Torku Şekerspor'u deplasmanda 3-1, sahasında da Manisaspor'u 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, 7 puanla Beşiktaş'tan liderliği alarak, ligden sonra kupada da aynı başarıyı gösterdi.

Kulüp başkanı Sadri Şener, kupanın ilk maçında talihsiz bir beraberlik aldıklarını, ancak daha sonra aldıkları galibiyetle gruptan çıkma şanslarını arttırdıklarını söyledi.

Geçen yıl kupada gösterdikleri başarıyı tekrarlamak istediklerini ifade eden Şener, ''Geçen yılın kupa şampiyonu olarak, bu yıl da hedefimiz aynı başarıyı göstermektir. Ligle birlikte kupa yarışını aynı başarıda götürebilmek adına devre arasında yaptığımız takviyelerle kadromuzu daha da alternatifli hale getirdik. Bu özelliğimizle iki kupayı da istiyoruz'' dedi.

Hedefe ulaşmadan hiçbir sonucun kendileri için kesin olamayacağını kaydeden Şener, ''Bizi hedefe ulaştıracak maçları tek tek düşünüyoruz. Her müsabakaya aynı ciddiyetle çıkıp, arzu ettiğimiz başarıları kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler