Şener toplantıya katılacak mı?

Sadri Şener, merak edilen sorunun cevabını haber61’e açıkladı… Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım’ın görevinden istifa etmesi gerektiğini ve taraflı davrandığını beyan ettiği bir açıklama yapmıştı. Şener, ayrıca

Şener toplantıya katılacak mı?

Sadri Şener, merak edilen sorunun cevabını haber61’e açıkladı…

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım’ın görevinden istifa etmesi gerektiğini ve taraflı davrandığını beyan ettiği bir açıklama yapmıştı. Şener, ayrıca, MHK ve Kulüpler Birliği’ni ima ederek “Böyle giderse 9 puanda kapanır 19 puanda” demişti.

 

BJK DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bu açıklamanın ardından Beşiktaş Kulübü de açıklama yapmıştı. Beşiktaş açıklamasında, “Bazı güçlerin istedikleri bir takımı şampiyon yapmak için bariz bir şekilde göreve soyundukları, spor kamuoyunun gözü önünde birtakım oyunların sergilendiği açıkça görülmektedir” demişti.

 

SADRİ ŞENER KATILMIYOR

Trabzonspor ve Beşiktaş kulüplerinden yapılan bu açıklamaların ardından Kulüpler Birliği Vakfı yarın (Perşembe) 14:00'te toplanma kararı aldı.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılmayacağım. Böyle bir karar aldık. Gündemdeki konular ortada kimin ne yapmaya çalıştığını taraftarımız çok iyi biliyor. Yarınki toplantıya kesinlikle katılmıyorum” dedi.

 

Sadri Şener’in PFDK ile ilgili yaptığı açıklama sayfa 2’de…

 

 

 

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulüp ve Beşiktaş’ın yaptığı açıklamalardan ötürü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesiyle ilgili, “Söyleyecek bir şey yok. PFDK'ya sevk etmişler. Bakacağız önümüzdeki günlerde ne olacak” diye konuştu.

 

Ayrıca Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de kulüpler birliği vakfının toplantısına katılmayacağını açıkladı.

 

Başkanlığını Aziz Yıldırım'ın yaptığı Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına Aziz Yıldırım’ın da katılmayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor