Şener teklifi geri mi aldı?

Taka Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Sadri Şener’in asbaşkanlık teklifinde bulunduğu Nevzat Şakar’a yaptığı teklifi geri çektiği iddia edildi. Trabzon`a hem Eskişehirspor maçını izlemek, hem de yeni yönetim kurulu listesini şekillendirmek için gelen Ba

Şener teklifi geri mi aldı?

Taka Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Sadri Şener’in asbaşkanlık teklifinde bulunduğu Nevzat Şakar’a yaptığı teklifi geri çektiği iddia edildi.

 

Trabzon`a hem Eskişehirspor maçını izlemek, hem de yeni yönetim kurulu listesini şekillendirmek için gelen Başkan Sadri Şener`in, keyfi alınan beraberlik nedeniyle kaçtı. 

 

Eskişehirspor karşısında kaybedilen 2 puan keyfini kaçırdığı başkan Sadri Şener daha önce asbaşkanlık yaptığı Nevzat  Şakar’a yaptığı teklifi geri çektiği iddia edildi.

 

ŞAKAR’I DURDURDU

 

Bu arada gelen tepkiler üzerine başkan Şener Nevzat Şakar’ı askıya aldı. Şener’in Eskişehirspor maçından önce Şakar’a “ 10 Aralık’a kadar kimsenin çalışmasını ve konuşmasını istemiyorum. Kimse kendine göre liste çalışması yapmasın” dediği  iddia edildi

 

Şener'le birlikte mevcut yöneticilerden Hasan Yener, Necmettin Aytekin, Levent Erkuloğlu,  Mehmet Tunç ve Coşkun Çebi`nin de yeni listede yer alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor