Şener, serinin sürmesini istedi!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, zorlu Ankaragücü maçı öncesi takımından yakaladıkları serinin devam etmesini isteyerek, önceliklerinin Ankaragücü maçını kazanmak olduğunu söyledi.Ligde son 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen

Şener, serinin sürmesini istedi!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, zorlu Ankaragücü maçı öncesi takımından yakaladıkları serinin devam etmesini isteyerek, önceliklerinin Ankaragücü maçını kazanmak olduğunu söyledi.

Ligde son 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer de başkan Sadri Şener, takımından yakaladıkları serinin devam etmesini istedi. Ligde en son yenilgisinin 17 Eylül'de Manisaspor'dan alan Trabzonspor söz konusu tarihten sonra yenilgi yüzü görmedi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, ligin ikinci yarısına zorlu bir dönemle başlayacaklarını ve yakaladıkları seriyi sürdürmek istediklerini belirterek, "İlk olarak Ankaragücü ile sahamızda karşılaşacağız. Çok ciddi bir maç oynayacağız. Rakibimiz kadrosuna önemli takviyelerle yaptı. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız ikinci yarının ilk maçında puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Yakaladığımız bir seri var ve bunun devam etmesini istiyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu

zorlu sürecin üstesinde daha önce geldikleri gibi bu kez de geleceklerdir" dedi.

Şener, Ankaragücü maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile karşılaşacaklarını belirterek, "Bu maçın ardından ligde Fenerbahçe ile oynayacağız. Her maçı bizim için çok önemli. Maçlara tek tek bakıyoruz ilk olarak önümüzde Ankaragücü maçı var ve bu maç bizim önceliğimiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor