Şener: Semih'i isterim ama..

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor'un transfer gündemi ve yabancı oyuncu sayısının artması konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.PANTELİÇ'TEN VAZGEÇTİKTrabzonspor kulübü başkanı Sadri  Şener, gündem ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı Tran

Şener: Semih'i isterim ama..

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor'un transfer gündemi ve yabancı oyuncu sayısının artması konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

PANTELİÇ'TEN VAZGEÇTİK

Trabzonspor kulübü başkanı Sadri  Şener, gündem ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı Transferde görüştükleri bir çok oyuncu olduğunu belirten Şener “ Panteliç’in  transferi için gerekli görüşmeleri yaptık ancak transferden vazgeçtik. Şenol hoca oyuncuyla gerekli görüşmeleri yaptı,  ancak Türkiye'ye gelmek istemedi. Transferi gündeme gelince fiyat artışı yaşandı, Şenol hocada görüşmeleri bitirdi” dedi.

SEMİH'İ İSTERİM AMA...

Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk'ü kadrolarında görmek istediklerini belirten Şener, “Şenol hoca bu oyuncuyu istiyor; ancak Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ediyor. Semih ile herhangi bir görüşme yapmadık. Aziz Yıldırım ile konuyu görüşmedim. Eğer Fenerbahçe satmaya karar verirse o zaman Aziz Yıldırım ile görüşürüm” diye konuştu.

GALATASARAY ŞENOL GÜNEŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Trabzonspor'un Selçuk ve Ceyhun nedeniyle Galatasaray'a yönelik tepkisin de değinen Şener, “Ben sözleşmesi devam eden hiç bir futbolcuyla, kulübüyle görüşmeden görüşmedim, görüşmemde. Transferde etik davranmak çok önemli. Galatasaray bu konuda Şenol Güneş ile görüştü, Şenol hocada “Selçuk ve Ceyhun sözleşmesi devam eden oyuncular  onları satmayacağız” dedi.

 Bu işin burada noktalanması gerekir. Ve ayrıca iyi futbolcular daha iyi olmak için 29 yaşına kadar Trabzon'da oynamalı. Çünkü Trabzon'da  hedef iyi futbol ve başarı. Sosyal hayat arka planda kalıyor ” şeklinde konuştu.

10 YABANCI ALMAYACAĞIZ

Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sayısını 10 yapmasını değerlendiren Şener, “Bu konuyu Kulüpler Birliğinde kararlaştırdık. Özellikle kontenjan sorunu olan takımların önünü açmak için. Transfer için kontenjan açmaya çalışan takımlar yabancı oyuncularla sorun yaşıyorlar. Parasal konularda ciddi krizler yaşanıyor. Biz 10 yabancı almayacağız, elimizde olanlardan bazılarını zaten göndermeye çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor