Şener: ."Semih ile görüşmedik"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer gündemlerinde yer alan Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'le şu ana kadar hiçbir görüşme yapmadıklarını söyledi. TRANSFERDE ETİK DAVRANIYORUZŞener, "Semih, Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu. O nedenle biz kulü

Şener: ."Semih ile görüşmedik"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer gündemlerinde yer alan Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'le şu ana kadar hiçbir görüşme yapmadıklarını söyledi.

TRANSFERDE ETİK DAVRANIYORUZ

Şener, "Semih, Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu. O nedenle biz kulübüyle görüşmeden kendisiyle asla görüşmeyiz, eğer Fenerbahçe, Semih'i bırakırsa veya Semih, 'Ben bonservisimi aldım' derse bir görüşme olabilir. Aksi taktirde iki kulüp asla karşı karşıya gelmez. Biz transferde etik davranmaya çalışıyoruz. Trabzonspor'un büyüklüğüne de bu yakışır" diye konuştu.

"PANTELİC'İN FİYATINDA İNDİRİM YAPILDI"

Şener, Polonyalı stoper Glowacki'nin transferinde olumlu gelişmeler yaşandığını belirterek, "Bu transferin biteceğini umuyoruz. Onun dışında Pantelic'in menajeriyle de görüşmelerimiz sürüyor. Daha önce yaptığımız görüşmelerde bizden çok yüksek rakamlar talep edilmişti. Şimdi ise bu fiyatta bir indirim söz konusu. Eğer koşullar daha uygun hale gelirse bu futbolcuyu da kadromuza katmak istiyoruz. Zaten şu andaki transfer önceliğimiz bir stoper ve bir forvet almak yönünde" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor