Şener: "Önümüz açık"

Radyohaber61'de konuşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Manisa maçını değerlendirdi.Manisaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, "Çok sevinçliyiz. Bundan Kayserispor maçını da kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Trabzonspor'un

Şener: "Önümüz açık"

Radyohaber61'de konuşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Manisa maçını değerlendirdi.

Manisaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, "Çok sevinçliyiz. Bundan Kayserispor maçını da kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Trabzonspor'un artık önü açık. Bundan sonra rakiplerimizle değil kendi işimize bakacağız. Kendi maçlarımızı kazanırsak önümüz açıktır" dedi.

Böyle oynadıkları sürece Trabzonspor'un yenemeyeceği takım olmadığını ifade eden Şener, "Trabzonspor iyi yolda ilerliyor. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Gerçekten güzel şeyler oluyor. Önümüzde Trabzon'da oynanacak olan Kayserispor maçı var. Bu maçı da yenip şampiyonluğa emin adımlarla ilerlemek ve bir kayıp vermemek için uğraşacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor