Şener noktayı koydu

Trabzonspor'un yıldız oyuncusunun F.Bahçe'yle anlaştığı iddialarına Sadri Şener noktayı koydu: "Oturup konuşacağız. Kalması için gereken her türlü fedakarlığı yaparız. Ama ille de gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Sözleşmesi bitiyor. Ceyhun da 1 milyo

Şener noktayı koydu

Trabzonspor'un yıldız oyuncusunun F.Bahçe'yle anlaştığı iddialarına Sadri Şener noktayı koydu: "Oturup konuşacağız. Kalması için gereken her türlü fedakarlığı yaparız. Ama ille de gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Sözleşmesi bitiyor. Ceyhun da 1 milyon getirirse istediği yere gitme hakkı var."

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bordo-Mavili taraftarların en çok merak ettiği konuyu, Selçuk'un gidip gitmeyeceğini açıkladı.

 

Başkan Şener, Selçuk İnan'ın Fenerbahçe'yle anlaştığı söylentilerinin kasıtlı çıkartıldığına inanıyor. Bu şekilde şampiyonluk yolunda Trabzonspor'un önünün kesilmeye çalışıldığını vurguluyor, haberlerin yayıldığı çevrelere dikkat çekiyor.

 

BANA SÖZÜ VAR

Peki Selçuk konusu nedir, bunu herkes merak ediyor. Başkan diyor ki, 'Selçuk İnan'ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Ben Fenerbahçe'yle anlaştığına inanmıyorum. Sezon sonunda oturup anlaşmaya çalışacağız. Kendisi daha önce 'Sadri Şener kalırsa ben de kalırım' demişti. Ancak şu anda bunları konuşup şampiyonluğa giden takımın konsantresini bozmayız. Sezon sonu anlaşabilirsek anlaşırız, anlaşamazsak gider. Profesyonel bir oyuncu ve yaşamını bundan kazanıyor. Giderse de dünyanın sonu olmaz. Yerini doldurmaya çalışırız' şeklinde konuşuyor.

 

Devamı sayfa 2'de

 

  

1 MİLYON TL ŞARTI

Başkan Şener, F.Bahçe'yle anlaştığı öne sürülen bir başka oyuncusu Ceyhun konusunda da önemli açıklamalar yapıyor. Diyor ki, 'Ceyhun'un 1 yıl opsiyonu var ancak sözleşmesinde, '1 milyon getirirse gidebilir' maddesi de var. Bunu getirdiği zaman o da gidebilir. Şimdilik bu konuyu kendisiyle hiç görüşmedik.'

 

2-3 BABA TOPÇU ALIRIZ... DEVAMI SAYFA 3'DE

 

Peki 'Trabzonspor'u şampiyon yaparsam teknik direktörlüğü bırakırım' mesajı veren Şenol Güneş hakkında ne düşünüyor. Başkan gülerek, 'Şenol Güneş, Trabzonspor'un özüdür, kendisidir. Sezon sonunda da oturup kendisiyle konuşuruz. Bir problem olacağını düşünmüyorum. Şenol hoca bizi reddetmez' şeklinde cevap verdi. Şener, yeni transferleri Piotr ve Pawel Brozek kardeşlerin performansından memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

BAROS VE ALEX SÜPER

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Süper Lig'de en beğendiği yabancılar Baros ve Alex. Başkan iki oyuncunun da tepeden tırnağa yetenek olduğunu söylüyor. Allah vergisi yeteneklerin çalışarak kazanılamayacağını da söyleyen Şener, 'Bu tür oyuncular malesef idaresi zor oyuncular oluyor. Disiplinsiz ve kaprisli oluyorlar. Bizde de özel yetenekleri olan oyuncular var ve onlar sahneye çıktığında iş daha kolay oluyor. Jaja'nın, Burak'a attığı o pas neydi öyle... Burak da hakkını verdi. Sadece düz oyuncularla ya da yıldızlarla olmuyor. İkisi de lazım. Başarı böyle geliyor' diye konuştu. Başkan Şener, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yattara konusunda ise her hangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

 

2-3 BABA TOPÇU ALACAĞIM

Sadri Şener, transfer çalışmalarını bizzat yürüttüğünü de söylüyor. Yetkiyi ele aldığını belirten Şener, '2-3 tane baba topçu alacağız. Tabi ufaklardan da alacağız. Onları saymıyorum. Çok oyuncu da sıkıntı. Oynamayınca sızlanıyorlar. Ama Şampiyonlar Ligi için transfer yapacağız. Ancak başarılı olamazsak ekonomik sıkıntı riski de var. Ödemeler dengesine dikkat ediyoruz. 300 milyar 500 yüz milyar alan futbolcu tribünde bekliyor' açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler