Şener kongrede rakipsiz kaldı

Trabzonspor’da, bu ay yapılacak olağan genel kurul öncesi Eyüp Aşık, adaylık kararından vazgeçti.Daha önce ismi geçen eski futbol federasyonu yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta’nın adaylığını açıklamayacağını duyurmasının ardından bugün de Eski Devlet Baka

Şener  kongrede rakipsiz kaldı

Trabzonspor’da, bu ay yapılacak olağan genel kurul öncesi Eyüp Aşık, adaylık kararından vazgeçti.

Daha önce ismi geçen eski futbol federasyonu yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta’nın adaylığını açıklamayacağını duyurmasının ardından bugün de Eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısıyla adaylık kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Eyüp Aşık ve İbrahim Usta’nın çekilmesinin ardından mevcut kulüp başkanı Sadri Şener, genel kurul öncesi rakipsiz kaldı.

2010 Aralık Genel Kurulu öncesi Trabzonspor'un lig'deki başarılı konumundan ötürü takıma zarar vermemek ve camia arasında çekişme yaratmamak adına adaylıklarını geri çeken İbrahim Usta ve Eyüp Aşık'ın ardından Tek aday olarak seçime gireceğine kesin gözüyle bakılan Sadri Şener'in camiaya karşı sorumluluğu bir kat daha arttı.

Mevcut Yönetim kurulu ile büyük başarıya imza atan ve lig'de liderliği elinde bulunduran Trabzonspor'da Şener'in yapacağı listenin toplumla barışık olmasının önemi kat kat daha artarken, yanlış yönetim seçimi ve buna paralel olarak olası saha istikrarının bozulması halinde başta Şener ve oluşacak yeni yönetim kurulunun çok ağır bir bedel ödeyebileceğine daha şimdiden kesin gözüyle bakılabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor