Şener 'Kazandığımız için mutluyuz'

Şener, GAP Arena Stadı'ndan ayrılırken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendi döneminde ikinci kez Türkiye Kupası sevincini yaşadığını belirterek, ''17 yıl sonra kupa mutluluğu yaşıyorum. Kupayı aldığımız için çok mutluyuz'' dedi. Bordo-mavili takım

Şener 'Kazandığımız için mutluyuz'

Şener, GAP Arena Stadı'ndan ayrılırken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendi döneminde ikinci kez Türkiye Kupası sevincini yaşadığını belirterek, ''17 yıl sonra kupa mutluluğu yaşıyorum. Kupayı aldığımız için çok mutluyuz'' dedi.

Bordo-mavili takımın iyi bir futbol ortaya koyduğunu ifade eden Şener, ''Her iki takımı da kutluyorum. Alex, çok özel bir oyuncu. Maçta önce geçtiler, ancak biz kopmadık ve kupayı kazandık'' diye konuştu.

Şener, maç öncesi İstanbul'a dönmeyi düşündüğünü, ancak Trabzon kentinde büyük kutlamalar yapıldığını öğrendiğini kaydederek, ''İstanbul'a dönecektim ama duydum ki Trabzon'da büyük kutlamalar var. Kupayla birlikte Trabzon'a dönüyoruz'' dedi.

Başkan Şener, basın mensuplarının, ''Şampiyon kim olacak'' sorusuna ''Söylemem'' yanıtını verirken, Fenerbahçe ile de ligin son haftasında yapacakları maçı Trabzonspor'a yakışır biçimde oynayacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler