Şener Karadenizspor için ne dedi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, TFF 2. Lig play-off yarı finalinde elenen Trabzon Karadenizspor’un misyonuna devam edeceğini vurgulayarak, “Ziraat Türkiye Kupası ve basketbol şampiyonluğunun ardından üçüncü kupayı Karadenizspor’dan bekliyorduk ama

Şener Karadenizspor için ne dedi
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, TFF 2. Lig play-off yarı finalinde elenen Trabzon Karadenizspor’un misyonuna devam edeceğini vurgulayarak, “Ziraat Türkiye Kupası ve basketbol şampiyonluğunun ardından üçüncü kupayı Karadenizspor’dan bekliyorduk ama olmadı. İnancımız bu başarıya gelecek dönemde ulaşılacağıdır” dedi.

Karadenizspor’un öncelikli hedefinin genç oyuncuları Trabzonspor için hazırlamak olduğuna değinen Şener, “Bu düşünceden herhangi bir sapma söz konusu değildir. Gelecek sezondan itibaren daha genç bir kadroyla yol devam edilecek. Yönetim Kurulu olarak son derece önem verdiğimiz Karadenizspor projesinden bu yöndeki beklentimiz büyüktür” yorumunda bulundu.

Karadenizspor’a sadece oyuncu yetiştiren değil, teknik adam ve yönetici yetiştiren bir organizasyon gözüyle baktıklarına da işaret eden Başkan Şener, “Bu çalışmalarımızın meyvelerini kısa süre içerisinde alacağımıza inanıyoruz. By vesileyle sezon içerisindeki emeklerinden dolayı Karadenizspor Başkanı Hüseyin Örs ve yönetim kuruluna, Teknik Direktör Ahmet Özen ve ekibine, ayrıca da tüm sporcu kardeşlerimize teker teker teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor