Şener ile Yattara'nın diyaloğu

TS Club mağazasının açılışında ilk ürünü kaptan İbrahima Yattara aldı. Kasaya 100 lira veren ve 70 lira değerindeki formayı alan Yattara görevliye, 'Para üstü yok mu?" diye sordu. Kasiyer Yattara'ya para üstünü vermeye hazırlanırken devreye giren Başkan Ş

Şener ile Yattara'nın diyaloğu

TS Club mağazasının açılışında ilk ürünü kaptan İbrahima Yattara aldı.

 

Kasaya 100 lira veren ve 70 lira değerindeki formayı alan Yattara görevliye, 'Para üstü yok mu?" diye sordu. Kasiyer Yattara'ya para üstünü vermeye hazırlanırken devreye giren Başkan Şener, "İlk siftahın üstü verilmez, para üstü yok" dedi. Bunun üzerine Yattara da, "Başkanım ödemeler için teşekkürler. Şu anda cebimde de o para var. Prim yattığı için mutluyuz" dedi. Başkan Şener de bunun üzerine, "Siz kazanmaya devam edin yeter ki, primleri biz yatırıyoruz" dedi. Yattara da, "Çok teşekkürler başkanım bundan şüphemiz yok" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor