Şener ile Güneş bir araya geliyor

Turkcell Süper Ligi'nde Pazar günü İstanbul'da oynanacak olan ve ligin zirvesinin kaderini yakından ilgilendiren Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi geri sayım sürüyor.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe maçı öncesi teknik heyet ve futbolculardan

Şener ile Güneş bir araya geliyor

Turkcell Süper Ligi'nde Pazar günü İstanbul'da oynanacak olan ve ligin zirvesinin kaderini yakından ilgilendiren Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi geri sayım sürüyor.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe maçı öncesi teknik heyet ve futbolculardan galibiyet istedi.

Başkan Şener'in, Şenol Güneş'ten bu sözü aldığı ve Fenerbahçe maçı sonrası tecrübeli teknik adamla görüşerek, transfer çalışmalarına hız vereceği öğrenildi.

Turkcell Süper Ligi'nde Pazar günü İstanbul'da oynanacak olan ve ligin zirvesinin kaderini yakından ilgilendiren Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi geri sayım sürüyor. Başkan Sadri Şener, teknik heyet ve futbolculardan zorlu karşılaşma öncesi galibiyet sözü aldı.

Taraftarlarına zorlu 90 dakika sonunda mutluluk yaşatmak istediklerini söyleyen Şener, "Sahaya kazanmak için çıkacağız ve bunu başarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Camianın bizden beklentisi de bu yönde" ifadelerini kullandı.

Bu arada Şener'in Fenerbahçe maçının ardından İstanbul'da teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek transfer çalışmaları konusunda bir durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler