Şener Asbaşkan tercihini yaptı

Trabzonspor'un Aralık kongresi yaklaştıkça Başkan Sadri Şener'in de listesi şekillenmeye başladı.Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte asbaşkanı olarak yola çıkan ve daha sonraki süreçte aralarındaki fikir ayrılıkları yüzünden istifa eden Hacısalihoğlu'nun

Şener Asbaşkan tercihini yaptı

Trabzonspor'un Aralık kongresi yaklaştıkça Başkan Sadri Şener'in de listesi şekillenmeye başladı.

Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte asbaşkanı olarak yola çıkan ve daha sonraki süreçte aralarındaki fikir ayrılıkları yüzünden istifa eden Hacısalihoğlu'nun yerine yeni dönemde Asbaşkan kim olacak sorusu netleşmeye başladı.

İki gündür Trabzon'da bulunan Başkan Sdri Şener'in dün yapılan Divan Kurulu toplantısının ardından Atay Aktuğ dönemi Asbaşkanı Nevzat Şakar'la görüştüğü öğrenildi.

Şener'den Şakar'a teklif:

Başkan Sadri Şener'in dün Nevzat Şakar ile görüşüp, kendisine Aralık ayı kongresinde listesinde Asbaşkan olarak bulunmasını teklif ettiği haber61.net spor servisi tarafından öğrenildi

Şakar İstekli:

Son olarak Atay Aktuğ döneminde Trabzonspor'da asbaşkanlık yapan Nevzat Şakar'ın Şener'in teklifinden memnuniyet duyduğu ve büyük oranda Şener'in yeni Asbaşkanı olacağı da iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler