Şener: Allah bize bir imkan verdi

Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle 5 haftalık aranın ardından liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına, "7. şampiyonluğa 7 hafta kaldı" sloganıyla hazırlanacak. Başkan Sadri Şener de, 9 puanlık averajı yitirdikten sonra Allah'

Şener: Allah bize bir imkan verdi

Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle 5 haftalık aranın ardından liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına, "7. şampiyonluğa 7 hafta kaldı" sloganıyla hazırlanacak. Başkan Sadri Şener de, 9 puanlık averajı yitirdikten sonra Allah'ın kendilerine ikinci bir imkan verdigini söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe'ye kaptırdığı liderlik koltuğunu 27. haftada geri alan Trabzonspor, kalan 7 haftada bu koltuğu bırakmak istemiyor. Ligde bugüne kadar toplam 6 şampiyonluğu bulunan bordo - mavili takım, Galatasaray maçı hazırlıklarına, "7. şampiyonluğa 7 hafta kaldı" sloganıyla hazırlanacak. Bu arada şehrin şampiyonluk havasına girmesini isteyen bordo - mavili yöneticiler, taraftarları takımı daha fazla sahiplenmeye çağırdı. Başkan Sadri Şener, liderlik keyfini son haftaya kadar sürdürmek istediklerini belirterek, "Asla havaya girmeyeceğiz" dedi.

"ALLAH BİZE BİR İMKAN DAHA VERDİ"
Şener, kalan haftalarda taktikten çok moral ve desteğin ön plana çıktığını da belirterek, "Şimdi bulunduğumuz yeri muhafaza etmemiz lazım. Bu bir avantaj. Onu kullanmak, değerlendirmek lazım. 9 puanlık avantajı kaybetmiştik. Allah bu imkanı bir daha bize verdi. Şimdi bas gaza git. Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor ile oynadı ve 4 puan aldı. Biz bu iki maçtan 6 puan alırsak avantajımızı kullanmış oluruz. Bursaspor'da dün akşam çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Bizimle oynayacakları maçta da aynı mücadeleyi ortaya koyup kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklardır. 7. şampiyonluğa sadece 7 hafta kaldı. Daha dikkatli olmayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor