Semih Trabzon’a mı gelecek?

Trabzonspor’un sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fenerbahçeli oyuncu Semih Şentürk'ü renklerine bağlamak için kolları sıvadığı ve 2.5 milyon Euro'luk net teklife, imza parası da eklemeyi düşündüğü iddia ediliyor. İşte o haber: “Süper Lig'de sezon bitimin

Semih Trabzon’a mı gelecek?

Trabzonspor’un sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fenerbahçeli oyuncu Semih Şentürk'ü renklerine bağlamak için kolları sıvadığı ve 2.5 milyon Euro'luk net teklife, imza parası da eklemeyi düşündüğü iddia ediliyor.

 

İşte o haber: “Süper Lig'de sezon bitimine 5 hafta kala dedikodu kulisleri de hızla çalışıyor.

 

Devre arası yapılan görüşmelerinin ardından Semih'in transferi için Trabzon kanadından hiçbir adım atılmadı. Ta ki, F.Bahçe-Selçuk İnan flörtü konuşulmaya başlanıncaya kadar. Sarı lacivertliler, her ne kadar yalanlasa da Trabzon kanadı bu duruma inanmadı. Hemen kolları sıvadı ve milli futbolcunun menajerlerini tekrar aramaya başladı. Dudak uçuklatıcı teklifler hazırlayan Trabzonlular, 2.5 milyon Euro'luk net tekliflerine, imza parası da eklemeyi düşünüyor. Bordo mavililer sezon sonunda Semih'i mutlaka kadrosuna katmak istiyor.

 

SEMİH KIRGIN

Semih, aslında biraz kırgın. Alex ile sözleşmesi bitmeden devre arası anlaşma yapılmasının kendisinin de hakkı olduğunu düşünen futbolcu, şimdilik sadece takımın şampiyon olmasına bakıyor. F.Bahçe'den 1 milyon 450 bin Euro alan golcü, İspanyolların da kıskacında. Deportivo 1.5 milyon Euro'luk teklifine ek olarak, açıktan 1 milyon Euro imza parası da ekledi. Ayrıca Villarreal'in yanı sıra, İngiliz Fulham takımı da F.Bahçeli futbolcuyu gözüne kestirdi”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler