''Semih Şentürk TS'ye yakın''

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Semih Şentürk ile ilgilendiklerini ancak bu transferin gerçekleşmesinde Fenerbahçe'nin tavrının önemli olduğunu belirterek, Vederson'u ise artık düşünmediklerini söyledi. Fenerbahçe'de zor günler geçiren Semih Şent

''Semih Şentürk TS'ye yakın''

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Semih Şentürk ile ilgilendiklerini ancak bu transferin gerçekleşmesinde Fenerbahçe'nin tavrının önemli olduğunu belirterek, Vederson'u ise artık düşünmediklerini söyledi.
 

Fenerbahçe'de zor günler geçiren Semih Şentürk ile ilgilendiklerini belirten Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Şenol Hoca, Semih Şentürk'ü istiyor ama Fenerbahçe'nin tavrı bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği noktasında çok önemli. Fenerbahçe bu oyuncuyu gelecek sezon için düşünmez ise Trabzonspor olarak bu transferin gerçekleşmesi için uğraşacağız. Semih'i istiyoruz ve bize faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi.


"TAKIM İÇİ DENGELERİ SARSMAYIZ"
Yener, "Panteliç'i istiyoruz, ancak kendisinin ve menajerinin isteği ücret 4 milyon 500 bin euro civarında Trabzonspor'un iç dengelerini sarsmamız söz konusu değil. Kendisine sunduğumuz şartları kabul ederse bu transfer olabilir. Semih'in transferi gerçekleşmesi halinde ise Panteliç'i transferi olmaz" diye konuştu.
Fenerbahçeli bir başka oyuncu Gökçek Vederson'nun transferini artık düşünmediklerini belirten Yener, "Vederson'a teklifimizi ilettik ama anlaşamadık. Bu oyuncuyu artık düşünmüyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor