Semih Bursa kıskacında!

İlk kez mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’nde güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan yeşil beyazlılar, F.Bahçe ile sözleşmesi biten Gökçek Vederson’la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Bursaspor’un yeni hedefi F.Bahçe ile

Semih Bursa kıskacında!

İlk kez mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’nde güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan yeşil beyazlılar, F.Bahçe ile sözleşmesi biten Gökçek Vederson’la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Bursaspor’un yeni hedefi F.Bahçe ile yollarını ayırmaya hazırlanan Semih Şentürk.

Bizde rahat edersin

Sözleşmesindeki opsiyonu tek taraflı uzattığı için kulübü ile problem yaşayan ve adı başta Ajax olmak üzere birçok kulüple anılan Semih’le temasa geçen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın milli golcüye teklifte bulundu; “Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kuruyoruz. Seni bu takımda görmek istiyorum. Bizde rahat edersin.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor