Selçun İnan'dan ''Milli'' açıklama

A Milli Takımla birlikte Amerika'da kampta bulunan Trabzonspor'un  başarılı oyuncusu Selçuk İnan, milli takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu.Türkiye'ye ABD maçını kazanarak dönmek istediklerini vurgulayan Selçuk İnan, "Yeni bir hocayla kamp dönemi ge

Selçun İnan'dan ''Milli'' açıklama

A Milli Takımla birlikte Amerika'da kampta bulunan Trabzonspor'un  başarılı oyuncusu Selçuk İnan, milli takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'ye ABD maçını kazanarak dönmek istediklerini vurgulayan Selçuk İnan, "Yeni bir hocayla kamp dönemi geçiriyoruz. Herkes çok istekli, çok iyi çalışıyor. Çok da eğlenceli ve keyifli bir kamp geçiyor. Biraz yorucu oluyor, çünkü sürekli şehir değiştiriyoruz, hava da çok sıcak. Ama olumlu şeyler daha çok. Maçları kazandığımız için de ayrıca bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye'ye, son maçımızı da kazanarak dönmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler