Selçuk'un menajeri konuştu

Trabzonspor’un gözde futbolcusu Selçuk İnan’ın menajeri Batur Altıparmak, sezon sonuna kadar başarılı futbolcunun gündeminde transfer olmadığını söyledi. ŞU ANDA SADECE ŞAMPİYONLUĞU DÜŞÜNÜYOR, SEZON SONUNDA İSE HEDEFİ AVRUPASelçuk İnan’ın menajeri Batur  

Selçuk'un menajeri konuştu

Trabzonspor’un gözde futbolcusu Selçuk İnan’ın menajeri Batur Altıparmak, sezon sonuna kadar başarılı futbolcunun gündeminde transfer olmadığını söyledi.

ŞU ANDA SADECE ŞAMPİYONLUĞU DÜŞÜNÜYOR, SEZON SONUNDA İSE HEDEFİ AVRUPA

Selçuk İnan’ın menajeri Batur  Altıparmak, Selçuk İnan’ın öncelikli hedefinin Avrupa olduğunu ifade ederek “Selçuk’la, bir karar verdik. Buna göre sezon sonuna kadar hiçbir kulüple görüşmeyeceğiz. Trabzonspor şampiyonluğa oynuyor; bu nedenle transferle ilgili herhangi bir gelişmenin takıma etki etmesini istemiyoruz. Sezon sonunu bekleyeceğiz. Selçuk’un öncelikli hedefi yurtdışı. Bu konuda başarılı olamazsak, lig bittiği zaman Trabzonspor’la konuşuruz. Şu anda hiçbir takımla görüşmüyoruz” dedi.  

SEZON SONUNA KADAR KİMSEYLE GÖRÜŞMEYECEĞİZ;

Galatasaray ve Fenerbahçe ile İspanya’dan Sevilla, daha önce bana Selçuk’un durumunu sordu. “Sezon sonuna kadar Selçuk’la ilgili konuşmayacağız” dedik. Onlar da saygı gösterdiler. O görüşmeden sonra Selçuk’la ilgili beni hiç kimse ya da hiçbir kulüp yetkilisi aramadı. Şu anda Avrupa’dan pek çok takım, Selçuk’u izliyor; ama somut bir gelişme yok.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor