Selçuk yalan haberlere isyan etti!

İstanbul basınının asılsız haberlerine Selçuk'tan isyan... Transfer haberleri gündemden düşmeyen Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Selçuk İnan en sonunda isyan etti. Trabzonspor ile sözleşme yenilemediği için birçok transfer dedikosunda adı anılan ve son o

Selçuk yalan haberlere isyan etti!

İstanbul basınının asılsız haberlerine Selçuk'tan isyan... Transfer haberleri gündemden düşmeyen Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Selçuk İnan en sonunda isyan etti.

 

Trabzonspor ile sözleşme yenilemediği için birçok transfer dedikosunda adı anılan ve son olarak F.Bahçe ile anlaştığı haberleri ile gündeme gelen Selçuk İnan isyan etti.

 

Yıldız oyuncunun yanı sıra bordo-mavili camia da bu haberlere tepki gösterirken, Antalya kampında sözleşme imzalamayan ve sezon sonunu bekleme kararı alan Selçuk içini döktü ve "Bu konuda ne konuşsam olmuyor. Buradayım ve kimseye imza atmadım. Bu takım  şampiyonluğa oynuyor. Bu dedikodular kasıtlı olarak çıkartılıyor, rahatsızım" dedi.

 

Menajeri Batur Altıparmak da, "Kimseye imza söz konusu değil. Selçuk sadece Trabzonspor'un şampiyonluğunu düşünüyor" diye konuştu.

 

YA AVRUPA YA TRABZON

Tek hedefinin Avrupa olduğunun altını çizen Selçuk, "Ya Avrupa ya Trabzonspor" derken, Selçuk'un F.Bahçe ile anlaştığı iddiaları için Trabzonspor yönetimi de "Bu haberler kasıtlı olarak üretiliyor. Oyuncunun motivasyonunu bozmaya yönelik bir eylem" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor