Selçuk transfer haberlerine tepkili

İskenderun’da ailesiyle birlikte tatilini geçiren Selçuk İnan Trabzonspor Medya Merkezi aracılığıyla yaptığı açıklamada, son dönemde medyada yer alan transfer haberlerine anlam veremediğini söyledi.Trabzon’da yaşamaktan ve Trabzonspor’da futbol oynamaktan

Selçuk transfer haberlerine tepkili

İskenderun’da ailesiyle birlikte tatilini geçiren Selçuk İnan Trabzonspor Medya Merkezi aracılığıyla yaptığı açıklamada, son dönemde medyada yer alan transfer haberlerine anlam veremediğini söyledi.

Trabzon’da yaşamaktan ve Trabzonspor’da futbol oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Selçuk, “Trabzonspor’un büyüklüğünü ve her futbolcunun burada futbol oynamak isteyeceğini defalarca söyledim. Böyle bir takımda forma giyerken, neden başka bir takıma transfer olmak isteyeyim ki. Çok iyi şartlar altında hayatımı Trabzon’da sürdürüyorum” dedi.

Kulüp ile olan sözleşmesinin devam ettiğini ifade eden Selçuk, “Sözleşmem 1 yıl sonra sona erecek. Eğer kulübümün ve benim için şartlar uygun olursa yeni sözleşme imzalayıp, uzun yıllar burada top koşturmak isterim” diye konuştu.

Şu ana kadar hiçbir kulüple veya temsilcisiyle görüşmediğini ve asla görüşmeyeceğini vurgulayan Selçuk, “Milli takım kampı sonrası ailemle birlikte tatil yapıyorum. Kafamda en küçük bir soru işareti yok. Aklımdaki tek düşünce bu sezon Şenol hocanın takımın başına gelmesiyle başlayan çıkışımızı yeni sezonda da sürdürüp, taraftarlarımıza uzun yıllar sonra şampiyonluk sevincini tekrar yaşatmak. Bunun dışındaki hiçbir gelişmeyle ilgilenmiyorum” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler