Selçuk: Şampiyonluğa odaklandım

Trabzonspor'un yetenekli orta sahası Selçuk İnan, söylentilere aldırmayarak sadece şampiyonluğa odaklandığını belirtti.Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İnan, "Aklımda sadece şampiyonluk var. Yaşadığımız puan kayıpları bize çok iyi ders oldu. Hata

Selçuk: Şampiyonluğa odaklandım

Trabzonspor'un yetenekli orta sahası Selçuk İnan, söylentilere aldırmayarak sadece şampiyonluğa odaklandığını belirtti.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İnan, "Aklımda sadece şampiyonluk var. Yaşadığımız puan kayıpları bize çok iyi ders oldu. Hata yapma lüksümüz yok. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezon sonu geldiğinde ise önce kulübümle masaya oturacağım." dedi.

Öte yandan konuşmama kararı alınan Trabzonspor'da gerekli açıklamaların kulübün internet sitesinden yapılacağı bildirildi. Tek sesliliği amaçlayan bordo mavili yönetim, hakem hatalarının devam etmesi durumunda ise daha sert açıklamalarda bulunulacağını vurguladı.

Saha kapama cezası nedeniyle Kasımpaşa maçını Kocaeli'nde oynayacak olan Karadeniz ekibi, yarın öğle saatlerinde İstanbul'a uçacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler