Selçuk pozitif tavır sergiliyor

Uzun süredir Trabzonspor ile sözleşme yenileyip-yenilemeyeceği konusuyla gündeme gelen, ancak son yapılan görüşmenin ardından bu işin sezonu sonuna bırakılmasıyla rahatlayan Selçuk İnan'ın pozitif tavrı çok net bir şekilde görülüyor. Her fırsatta psikoloj

Selçuk pozitif tavır sergiliyor

Uzun süredir Trabzonspor ile sözleşme yenileyip-yenilemeyeceği konusuyla gündeme gelen, ancak son yapılan görüşmenin ardından bu işin sezonu sonuna bırakılmasıyla rahatlayan Selçuk İnan'ın pozitif tavrı çok net bir şekilde görülüyor.

 

Her fırsatta psikolojik olarak artık sadece futbola döndüğünü belirtip, “Spekülasyonlarla değil, takımımın şampiyonluk hedefiyle ilgileniyorum” değerlendirmesini yapan milli oyuncu dışında diğer mukavelesinde sona yaklaşılan isimler de sezon sonu görüşme teklifini olgunlukla karşıladı. İbrahima Yattara ve Egemen Korkmaz ile daha önce gerçekleştirilen ön temaslarda her iki oyuncunun da Bordo-Mavili takımda kalma fikrine sıcak baktığı belirlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor