Selçuk oynamak istedi ama..

 Süper Lig’de 22.haftayı en yakın rakibi Fenerbahçe önünde2 puan fark ve 50 puan ile tamamlayan Trabzonspor 23.hafta sonunda da liderliğini sürdürmek istiyor.Bağırsak enfeksiyonu geçiren ve  9 adet serum verilen Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Selçuk İ

Selçuk oynamak istedi ama..

 

Süper Lig’de 22.haftayı en yakın rakibi Fenerbahçe önünde2 puan fark ve 50 puan ile tamamlayan Trabzonspor 23.hafta sonunda da liderliğini sürdürmek istiyor.

Bağırsak enfeksiyonu geçiren ve  9 adet serum verilen Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Selçuk İnan ‘ın Trabzonspor as başkanı Nevzat Şakar’ın haber61’e yaptığı “Selçuk İnan’ın gıda zehirlenmesi gibi bir durumu söz konusu değil. Dün ishal geçirdi . Selçuk kadro dışı bırakılmadı. Böyle bir şeyler yazılıyormuş doğru değildir kesinlikle.” Açıklamalarına rağmen Kayserispor maç kadrosunda olmadığı öğrenildi.

Haber61’e son ulaşan bilgilere göre dün geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavi gören ve 9 adet serum verilen Selçuk’un oynayıp oynamama ihtimali %50-%50 iken ve futbolcunun bu karşılaşmada oynamak için ısrar etmesine karşın Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından maç kadrosuna alınmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor