Selçuk: Kazanan olmak istiyoruz

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Selçuk İnan, insanlara iyi futbol izlettirmeye çalıştıklarını, bunun sonucunda galibiyete ulaştıklarında büyük bir keyif aldıklarını belirtti.Sivasspor ve Manisaspor deplasmanlarından 6 puan çıkararak liderliğini sürdüren

Selçuk: Kazanan olmak istiyoruz

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Selçuk İnan, insanlara iyi futbol izlettirmeye çalıştıklarını, bunun sonucunda galibiyete ulaştıklarında büyük bir keyif aldıklarını belirtti.

Sivasspor ve Manisaspor deplasmanlarından 6 puan çıkararak liderliğini sürdüren Trabzonspor'da gözler, pazar günü oynanacak Kayserispor maçına çevrildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in en çok güvendiği isimlerin başında gelen Selçuk İnan, bu sezon takımın ligde oynadığı tüm maçlarda forma giyme başarısı gösterirken ligde son iki maçı kazanmalarına rağmen duran toplardan yedikleri gollere dikkat çekti.

Her zaman kendi maçlarına konsantre olduklarını ifade eden Selçuk İnan, "Biz her zaman kendi işimize bakıyoruz. Rakiplerimizin kazanması bizde bir baskı oluşturmuyor. Çünkü, biz kendi maçlarımızı düşünüyoruz. İnsanlara iyi futbol izlettirmeye çalışıyoruz. Bunun sonunda galip geldiğimizde büyük bir keyif alıyoruz. Bizim dışımızda gelişen olaylarla ilgilenmiyoruz. Biz kendi işimize bakıyoruz" dedi.

27 Şubat Pazar günü oynayacakları Kayserispor'un güçlü bir takım olduğunu belirten Selçuk, "İki haftalık bir aradan sonra taraftarımızın karşısına çıkacağız. Yakaladığımız çıkışı, taraftarlarımızın desteğini arkamıza alarak sürdürmek istiyoruz. İyi futbol ortaya koyup kazanan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor