Selçuk İstanbul'da tarih yazacak

5 Haziran Cumartesi gecesi İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda Dünya Şampiyonluk maçı için ringe çıkacak olan Selçuk Aydın, Miami’de sürdürdüğü antrenmanlarını tamamlayarak yurda dönüyor. Avrupa Şampiyonu ve Kıtalar Arası Şampiyon  Selçuk Aydın, ünlü Küba

Selçuk İstanbul'da tarih yazacak

5 Haziran Cumartesi gecesi İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda Dünya Şampiyonluk maçı için ringe çıkacak olan Selçuk Aydın, Miami’de sürdürdüğü antrenmanlarını tamamlayarak yurda dönüyor.

 

Avrupa Şampiyonu ve Kıtalar Arası Şampiyon  Selçuk Aydın, ünlü Kübalı antrenör İsmael Antonio Salas ve kondisyon antrenörü Jorge Rojas, ile birlikte sürdürmüş olduğu kamp süresince azimli ve hırsını antrenmanlar yaparak maça çok iyi konsantre olduğunu gösterdi.

 

 Türk tarihinin en önemli boks gecesi için 5 Haziran gecesi mücadele edecek olan Selçuk, son sparringlerini (antrenman maçı) bugün tamamlayarak maç moduna girdi.

 

23 Mayıs Pazar akşamı Amerika yerel saatiyle 18:00'da Almanya aktarmalı olarak Türkiye’ye uçacak olan Selçuk Aydın’ın Pazartesi sabah saatlerinde Türkiye’de olması bekleniyor.

 

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini vurgulayan başarılı boksör Selçuk,'Şükürler olsun ki onca ağır antrenmanlar yapmamıza rağmen herhangi bir sakatlık geçirmedim bu bizim için çok önemliydi onun dışında bildiğiniz gibi boks bir sıklet sporudur en büyük rakiplerimizden biriside kilomuzu sabit tutabilmemizdir. Miami'de havaların çok sıcak oluşunun yardımı ve sistemli bir diyetle beraber müsabaka kilomu kontrol altında tutmayı başardım. Tüm bu olumlu süreçlerin sonunda sevenlerimizin de desteğiyle İstanbul’da tarih yazarak ülkemize dünya şampiyonluğunu getireceğimize inanıyorum’ dedi.

 

Önümüzdeki haftayı İstanbul’da hafif antrenmanlarla geçirecek olan şampiyon boksör maç günü için beklemeye başlayacak.

 

 5 Haziran gecesi yapılacak olan karşılaşmanın biletleri Biletix’te satışa sunuldu.

 

Yaklaşık iki ay önce boksörümüzü makamına kabul ederek görüşen Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan da maça geleceğini belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor