Selçuk: İnşallah şampiyon oluruz

Selçuk'tan hakkında çıkan yalan haberlere en güzel cevap...Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Selçuk İnan yaptığı açıklamada, zorlandıkları Galatasaray maçını kazanmayı başardıklarını belirterek, ''Ne kadar kötü durumda olsa da Galatasaray büyük bir takım.

Selçuk: İnşallah şampiyon oluruz

Selçuk'tan hakkında çıkan yalan haberlere en güzel cevap...

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Selçuk İnan yaptığı açıklamada, zorlandıkları Galatasaray maçını kazanmayı başardıklarını belirterek, ''Ne kadar kötü durumda olsa da Galatasaray büyük bir takım. Çok iyi mücadele ettiler. 

Maç iki takımın arasında gitti geldi, ancak biz kazandık. Galatasaray'ı yenerek zirvedeki yerimizi koruduğumuz için mutluyuz'' dedi.

Ligde şampiyonluk hakkında birşey söylemek için erken olduğunu ifade eden Selçuk İnan, ''Ligin bitmesine 6 maç daha var. Kalan maçları kazanırsak zaten şampiyonuz. Gerisi bizi ilgilendirmiyor. Hakkımda çok transfer yalanları atılıp tutuluyor. İnşallah bu sezon şampiyon olacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler