Selçuk İnan konuştu!

Trabzonsporlu oyuncu Selçuk İnan, ikinci devre öncesi mesajlar verirken, transferiyle ilgili yapılan spekülasyonları da değerlendirdi.Ligin ilk devresini hem oyun hem de sonuç olarak zirvede tamamladıklarının altını çizen Selçuk, tüm takım ve camia olarak

Selçuk İnan konuştu!

Trabzonsporlu oyuncu Selçuk İnan, ikinci devre öncesi mesajlar verirken, transferiyle ilgili yapılan spekülasyonları da değerlendirdi.

Ligin ilk devresini hem oyun hem de sonuç olarak zirvede tamamladıklarının altını çizen Selçuk, tüm takım ve camia olarak en büyük hedeflerinin bu başarıyı sezon sonuna taşımak olduğunu vurguladı.

Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı bulunduğunu ve Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Selçuk, şunları söyledi: “Bu kamp süreci fiziksel anlamda son derece iyi hazırlanmamıza sebep oldu. Teknik heyetin antrenman programı sayesinde gerek özel gerekse de takım halindeki çalışmalarla fiziksel eksikliklerimizin tamamı giderildi. Konya’da aldığımız galibiyetin ardından hafta sonu kupada oynayacağımız Manisaspor karşılaşmasını da kazanarak önce bu alanda iddiamızı sürdürmek, daha sonra da lige moralle başlamak istiyoruz” dedi.

Ligin ikinci yarısıyla birlikte sadece futbola konsantre olacağını da savunan milli oyuncu, “Devre arasında gerek yönetim kurulumuz gerekse de teknik direktörümüzle görüşerek transferim hakkındaki düşüncelerimi kendilerine aktardım. Kulübümle ilgili hiçbir olumsuz düşüncem söz konusu olamaz. Şu anda belki de kariyerimin en önemli fırsatlarından birine yaklaşmış durumdayım. Şampiyonluk hayalim her şeyin ötesinde. Bu yüzden değişik gündemlerle kafamı meşgul etmek istemiyorum. Trabzonspor formasını giyerken, bu takımla şampiyonluğa koşarken hele de yurt içinden başka bir kulüple transfer görüşmesi yapmam mümkün değildir. Taraftarlarımızdan ricam bu yönde kamuoyuna yansıyan bilgilere itibar etmemeleridir. Yapılan görüşmeler sonrasında yönetimle gelmiş olduğumuz nokta öncelikle kulübümle masaya oturmak kaydıyla transfer konusunu konuşmaktır. Avrupa’da futbol oynamak benim için küçüklüğümden beri hayalini kurduğum hevestir. Ancak elbette Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek de önemli bir hedeftir. Tüm bunlar benim sezon sonu için düşüncelerimdir. Ama öncelik her zaman Trabzonspor’undur. Bu ifadelerin dışında önümüzdeki günlerde kamuoyuna yansıyacak bilgilerin tamamı gerçek dışıdır. Transfer konusu benim için lig sonuna kadar kapanmıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler