Selçuk İnan 1 yıllık imza istiyor

Trabzonspor’da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Selçuk İnan ile pazarlık masasına oturuldu .  Yönetimin sözleşmesini üç yıl uzatmayı planladığı Selçuk açıklamasında direkt olarak söylemese de bordo mavili kulüple bir yıllık sözleşme uzatma eğiliminde

Selçuk İnan 1 yıllık imza istiyor

Trabzonspor’da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Selçuk İnan ile pazarlık masasına oturuldu .

 

Yönetimin sözleşmesini üç yıl uzatmayı planladığı Selçuk açıklamasında direkt olarak söylemese de bordo mavili kulüple bir yıllık sözleşme uzatma eğiliminde olduğu öğrenildi.

 

Milli futbolcu görüşmede fikrinin Trabzonspor’da kalmaktan yana olduğunu ifade ederek”  Trabzonsporla şampiyonluk yaşamak devler liginde mücadele ettikten sonrada Avrupa’ya gitmek istediğini söyledi.

 

 Tecrübeli oyuncu  Yattara’nın aldığı tavan ücret olan 1 milyon 800 bin Euro talep ederken yönetim yıldız oyuncuyu 1 milyon 200 bin Euro verebileceğini bildirdi.

 

Selçuk’a  Fransa’nın PSG ile İspanya’nın Sevilla ve Villarreal kulüplerinin de talip olduğu öğrenilirken, Bordo-Mavili oyuncu ile Antalya’daki devre arası kampında yeniden bir araya geleceği öğrenildi.

 

Antalya’da görüşmede yönetimin orta yol bulunması için 1 milyon 500 bin Euro’ya kadar çıkıp Selçuk’tan da 300 bin Euro fedakarlık yapmasını istemeyi planladığı kaydedildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor