Selçuk: Fenerbahçe'ye gitmem

Daniel Güiza örneğini veren Selçuk İnan, Fenerbahçe'de harcanmak istemediğini söyledi. yıldız futbolcu, "Para her şey değil" dedi.Trabzonspor ile sözleşmesini uzatmayan Selçuk İnan, sezon sonundaki yol haritasını açıkladı. Süper Lig'de şampiyonluk yolunda

Selçuk: Fenerbahçe'ye gitmem

Daniel Güiza örneğini veren Selçuk İnan, Fenerbahçe'de harcanmak istemediğini söyledi. yıldız futbolcu, "Para her şey değil" dedi.

Trabzonspor ile sözleşmesini uzatmayan Selçuk İnan, sezon sonundaki yol haritasını açıkladı. Süper Lig'de şampiyonluk yolunda çekiştikleri Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Selçuk, spekülasyonlara son noktayı koydu.

 

"Trabzonspor'da olduğum kadar Fenerbahçe'de başarılı olamam" diyen milli yıldız, Daniel Güiza örneğini vermeyi de ihmal etti: "Her şey para değil, futbol oynayacağınız yere gitmek lazım. İşte Guiza örneği ortada...

 

İspanya'nın en iyi golcülerden biri, Fenerbahçe'de parasını da alıyor. Ama mutlu değil. İşimi yapmak yani sürekli futbol oynayacağım takıma gitmek isterim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor