Selçuk Aydın tarih yazacak

Romen Asıllı Kanadalı boksör Ionut Dan Ion, ile dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak olan Avrupa Şampiyonu ve Kıtalar Arası Şampiyon  Selçuk Aydın, ünlü Kübalı antrenör İsmael Antonio Salas ve kondisyon antrenörü Jorge Rojas ile birlikte Amerika’nın Miam

Selçuk Aydın tarih yazacak

Romen Asıllı Kanadalı boksör Ionut Dan Ion, ile dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak olan Avrupa Şampiyonu ve Kıtalar Arası Şampiyon  Selçuk Aydın, ünlü Kübalı antrenör İsmael Antonio Salas ve kondisyon antrenörü Jorge Rojas ile birlikte Amerika’nın Miami kentinde bu önemli karşılaşmaya hazırlandı.

Şu anda İstanbul’da hafif idmanlarla maç gününü bekleyen Selçuk Aydın, Türk tarihinin en önemli boks gecesinde ringe çıkarak Tarih yazmaya hazırlanıyor. Boksörümüz bu karşılaşmayı kazanması durumunda Türk tarihinde bir ilke imza atarak dünya şampiyonluğunu kazanmış olacak. Dünya Boks Konseyi (WBC)’nin sıralamasında ikinciliğe yükselme başarısını göstermiş olan Selçuk Aydın’ın 5 Haziran gecesi İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılacağı karşılaşmanın biletleri Biletix'te satışa sunuldu. Bu önemli gecede dünya boks otoritelerinin gözü İstanbul’da yapılacak olan bu muhteşem boks maçında olacak. Mücadele dünyadaki birçok televizyon kanalından naklen yayınlanacak.

Türk tarihinde bir ilk

Selçuk Aydın, ‘Bu önemli gecede sporseverlerin de desteğiyle İstanbul’da tarih yazacağız. Ülkemize dünya şampiyonluğunu getirerek, tanıtımını yapacağız’ dedi.

Nakavt makinesi Selçuk Aydın, bugüne kadar çıkmış olduğu 19 karşılaşmanın hepsini kazanırken, bunlardan 15’ini nakavtla kazanmış bulunuyor.

 Boksörümüz, bugüne kadar Avrupa Şampiyonluğu ve Kıtalar Arası şampiyonluklarını kazanmış bulunuyor. Kanada’da boks yaşamını sürdüren rakip Ionut Dan Ion, profesyonel arenada çıktığı 26 maçtan hepsini kazanmış Kve bunlardan 14’ünü nakavtla sonlandırmış. Rakip bugüne kadar Dünya Şampiyonluğu ve Kıtalar Arası Şampiyonlukları yaşamış olan tecrübeli bir isim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor