Selçuk Aydın maçına bedava bilet

Lisanlı ürün alana bedava bilet  İstanbul’daki Bakırköy Ts Club mağazasında Selçuk Aydın hareketliliği.  Mağazadan 100 TL ve üzeri alış veriş yapan herkes Selçuk Aydın’ın 5 Haziran’da Abdi İpekçi’deki gösterisini VIP tribünden izleyecek.  Konuyla ilgili a

Selçuk Aydın maçına bedava bilet

Lisanlı ürün alana bedava bilet

 

İstanbul’daki Bakırköy Ts Club mağazasında Selçuk Aydın hareketliliği.

 

Mağazadan 100 TL ve üzeri alış veriş yapan herkes Selçuk Aydın’ın 5 Haziran’da Abdi İpekçi’deki gösterisini VIP tribünden izleyecek.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Bakırköy Ts Club mağaza müdürü Hüsyin Avni Kazancı, lisanslı ürünlerden 100 TL ve üzeri alış veriş yapanların Selçuk Aydın Ionut Dan Ion maçını ücretsiz VIP tribünden izleyeceğini belirterek, “Trabzonspor taraftarı olsun olmasın tüm Türkiye o akşam Selçuk’un arkasında olacak. Çünkü dünya şampiyonluğu kemeri için mücadele edecek. Biz TS Club olarak ürün alacaklara özel kampanya düzenledik. 100 Tl ve üzeri ürün alımlarında çekilişsiz, kurasız maç bileti vereceğiz” açıklamasında bulundu. Kampanya hakkında detaylı bilgi için 0212 542 64 61 nolu telefondan bilgi alabilir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor