Selçuk: 11'de 11 yapacağız!

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan, Beşiktaş maçı öncesi umut dolu konuştu. Selçuk, şampiyonluk yarışında hiçbir takımdan çekinmediklerini belirterek, "İlk yarıdaki gibi 11'de 11'i tekrar yapabileceğimize inanıyorum" dedi.SELÇUK: "11'DE 11 YA

Selçuk: 11'de 11 yapacağız!

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan, Beşiktaş maçı öncesi umut dolu konuştu. Selçuk, şampiyonluk yarışında hiçbir takımdan çekinmediklerini belirterek, "İlk yarıdaki gibi 11'de 11'i tekrar yapabileceğimize inanıyorum" dedi.

SELÇUK: "11'DE 11 YAPABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM" 
Bordo - mavili takımın tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan da rakiplerine göz dağı verdi. Selçuk, şampiyonluk yarışı içerisinde hiçbir takımdan çekinmediklerini belirterek, "Sezonun ilk yarısında son 11 hafta çok iyi bir grafik sergilemiştik. Şimdi de 11'de 11 yapabileceğimize inanıyorum. Buna sadece ben değil tüm takım arkadaşlarım inanıyor. İkinci yarıda kaybettiğimiz puanları tek tek geri alarak, sezon sonunda hedeflediğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

GÜNEŞ, BEŞİKTAŞ'I EZBERLETTİ!
Öte yandan dün akşam yapılana antrenman öncesi oyuncularıyla 50 dakikalık bir görüşme yapan teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularına Beşiktaş'ı adeta ezberletti. Rakip oyunculara özel önlemler almak yerine kendi oyun anlayışını sahaya yansıtmayı amaçlayan Güneş'in, orta saha oyuncularına özel sorumluluklar yüklemesi bekleniyor. Yakaladıkları pozisyonları değerlendirmekte cömert davranan hücum oyuncularını da tekrar tekrar uyaran tecrübeli çalıştırıcının, tüm futbolcularından bol bol şut çekmelerini istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler