Sebatspor kurban kesti

Ligde oynadığı 9 karşılaşmada galibiyet alamayan, 3 beraberlik sonunda topladığı 3 puanla ligin son sırasında yer alan ve hafta içi teknik direktör Mehmet Birinci ile anlaşan Akçaabat Sebatspor, son antrenman öncesi kurban kesti.Teknik direktör Mehmet Bir

Sebatspor kurban kesti

Ligde oynadığı 9 karşılaşmada galibiyet alamayan, 3 beraberlik sonunda topladığı 3 puanla ligin son sırasında yer alan ve hafta içi teknik direktör Mehmet Birinci ile anlaşan Akçaabat Sebatspor, son antrenman öncesi kurban kesti.

Teknik direktör Mehmet Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, ''Göztepe ile zor bir maç oynayacağız. Göztepe bu ligin iddialı takımlarından biri. Puan sıralamasında da iyi yerdeler. Bizim ise şiddetle puanlara ihtiyacımız var. Zevkli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum'' dedi.

Kulüpte daha önce de görev aldığını ifade eden Birinci, ''Daha önce de göreve 9. hafta sonrası zor bir dönemde gelmiştim. Tarih tekerrür etti ve o dönem de 3 puanı olan takım yine 3 puanda. İşimiz zor, ama zor olanı başarmak için çalışacağız'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler