Sebat taraftara galibiyetle veda etti

TFF 2. Lig 3 Klasman Grubu takımlarından Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, Kırşehirspor karşısında aldıkları galibiyetle taraftarlarına veda ettikleri için sevinçli olduklarını söyledi. Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada,

Sebat taraftara galibiyetle veda etti

TFF 2. Lig 3 Klasman Grubu takımlarından Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, Kırşehirspor karşısında aldıkları galibiyetle taraftarlarına veda ettikleri için sevinçli olduklarını söyledi. 

Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında konuk ettikleri Kırşehirspor'u 6-4'lük skorla yendiklerini anımsattı. 

Bu sonuçla ligi 3. sırada bitirmeyi garantilediklerini ifade eden Derelioğlu, ''Sporcularımızda uzun bir sezonun yorgunluğu vardı. Bu nedenle daha çok sezon içerisinde oynayamayan arkadaşlarımıza şans verdiğimiz bir maçtı. Her şeye rağmen sahamızda 3 puan alıp ligi 3. sırada bitirmeyi garantiledik'' dedi.

 Sezon başından itibaren takımın sürekli kümede kalma stresi içerisinde maçlara çıktığını ve bunun oyun kalitesini etkilediğine dikkati çeken Derelioğlu, şöyle devam etti:
     ''Sezon boyunca oynanan 34 maçta sporcularımız sürekli küme düşme stresi ile mücadele etti. Ancak bu karşılaşmada böyle bir korku olmayınca rahat bir maç çıkarttık. Görev verdiğimiz sporcularımız görevlerini yerine getirmek için ellerinden geleni yaptılar. Galibiyetle taraftarımıza veda ettiğimiz için sevinçliyiz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor