Sebat altın değerinde 3 puan aldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Çankırı Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, kötü oynamalarına karşın çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi. Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çankırı Belediyespor'u

Sebat altın değerinde 3 puan aldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Çankırı Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, kötü oynamalarına karşın çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çankırı Belediyespor'u en önemli rakiplerinden birisi olarak gördüklerini ifade ederek, ''Ligin alt sıralarında yer alan 2 takımın mücadelesinde gülen taraf biz olduk. Karşılaşma boyunca istediğimiz futbolu ortaya koyamadık. Şansımızın da yardımıyla 3 puan almayı başardık. 3 puanı bizim gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen bir takımın alması galibiyeti daha da anlamlı kılmakta'' dedi.

Mehmet Birinci, çarşamba günü deplasmanda Bandırmaspor ile oynayacaklarını ve bu karşılaşmadan en az bir puan hedeflediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor