Schuster'in aklı Trabzon'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Alman teknik direktörü Bernd Schuster, Bucaspor'u 5-1 yendikleri maçın ardından geleceğe yönelik olumlu işler yaptıklarını söyledi.Maçtan sonra açıklama yapan Schuster, "Maça çok iyi başladık. Hücum hattında bu

Schuster'in aklı Trabzon'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Alman teknik direktörü Bernd Schuster, Bucaspor'u 5-1 yendikleri maçın ardından geleceğe yönelik olumlu işler yaptıklarını söyledi.

Maçtan sonra açıklama yapan Schuster, "Maça çok iyi başladık. Hücum hattında bulduğumuz pozisyonları sonlandırdık. Daha önce bu konuda sorun yaşıyorduk. Orta alanda kaybettiğimiz topları geri kazanmada da başarılıydık. Bu da sonuca gitmemizi sağladı. Her maça tek maç olarak bakıyoruz. Bu maçta çok iyi görüntü vermek istiyorduk.

Çok iyi takım olmaya çalışıyoruz. Birlik olmayı başardığımız zaman kalitemiz çok büyük patlama yaratacak zaten. Trabzonspor maçı bizim için kazanmanın zorunlu olduğu bir maç. Trabzonspor'la oynayacağımız için seviniyoruz. Lidere karşı neler yapabileceğiz görmek açısından önemli bir maç olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor