Schuster'den, Tekke açıklaması

  Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, bir gazetede yayımlanan Fatih Tekke'yi camiye gittiği için Konyaspor maçının kadrosuna almadığı şeklindeki haberi yalanladı.Alman teknik adam, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine şu açıklamayı yaptı:''

Schuster'den, Tekke açıklaması

 

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, bir gazetede yayımlanan Fatih Tekke'yi camiye gittiği için Konyaspor maçının kadrosuna almadığı şeklindeki haberi yalanladı.

Alman teknik adam, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine şu açıklamayı yaptı:

''Öncelikle dini inançlara saygılı bir insanım ve oyuncularımın dini hassasiyetlerine uygar bir insan olarak saygı duyuyorum. Gazetede yer alan haberin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. Bu haber, aslında yazan kişinin kendi kurgusundan ibarettir. İdmanlardan sonra takım olarak toplanıp birlikte yemek yemediğimizi tüm gazeteciler çok iyi bilmektedir.

Ayrıca kamp yapmadığımız için maç kadrosunu da maç günü sabahı ter antrenmanından sonra açıklıyorum. Sadece bu açılardan bile haber dayanaksızdır. Türkiye'nin önemli bir gazetesinin bu tür yalan haberlere yer vermesini hayretle izliyorum. Beşiktaşlılar'ın bu tür asparagas haberlere itibar etmemesini rica ederim.'

 

FATİH TEKKE'DE AÇIKLAMA YAPTI

 

 

Tekke'den yalanlama geldi!

Beşiktaşlı futbolcu Fatih Tekke, teknik direktör Bernd Schuster ile dini inançları nedeniyle sorun yaşadığı yönünde çıkan haberi yalanladı.

Fatih Tekke, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, haberi yalanlayarak, ''Haberde bahsedildiği gibi teknik direktörüm Bernd Schuster ile bu konuda herhangi bir konuşmamız olmadı. Dini inançlar üzerinden teknik direktörüm ile sorun yaşadığım şeklinde, baştan sona yalan bir haber yayınlaması beni çok üzmüştür. Takımımızdaki birlik ve beraberliği bozmaya yönelik bu tür yalan haberlere taraftarlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesini rica ederim'' ifadelerine yer verdi.

'

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler