Schuster "şampiyon olmamız zor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster Alman spor dergisi Kicker'e verdiği röportajında Bu sezon şampiyon olmanın zor olduğunu uluslararası turnuvalara katılmak için gerekli olan bir sıralamayı hedeflediklerini söyledi.Schuster, röportajında, ''Uluslara

Schuster "şampiyon olmamız zor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster Alman spor dergisi Kicker'e verdiği röportajında Bu sezon şampiyon olmanın zor olduğunu uluslararası turnuvalara katılmak için gerekli olan bir sıralamayı hedeflediklerini söyledi.

Schuster, röportajında, ''Uluslararası düzeyde neyi başarabilirsiniz?'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Diğer Türk kulüplerinin tümü elendi, sadece Beşiktaş tur atladı. Bu bizi gururlandırıyor. Türk futbolunun onurunu kurtardık. Şimdi Dynamo Kiev ile karşılaşacağız. Bu iyi sonuçlandırılabilecek bir görev'' diye konuştu.

Alman teknik adam, ''Türkiye'de teknik direktörler çabuk değişebiliyor. Bu sezonun dışında da bir plan yapıyor musunuz?'' şeklindeki bir soruya karşılık da, ''Haklısınız, burada teknik direktör değişimi çabuk oluyor. Ancak Beşiktaş'ta bana zaman verileceğini hissediyorum'' diye yanıt verdi.

ŞAMPİYON OLMAMIZ ZOR

Bu sezon şampiyon olmanın zor olduğunu ifade eden Schuster, puan farkının çok büyük olduğunu, uluslararası turnuvalara katılmak için gerekli olan bir sıralamayı hedeflediklerini kaydetti.

BU TARZI DAUM GETİRDİ

Teknik direktörlerin ve oyuncuların Türk ligine alışmasının zor olduğunu da belirten Schuster, Türkiye'de Orta Avrupa'dan daha farklı ve savunma ağırlıklı bir futbol oynandığını söyledi.

Bu tarzı meslektaşı Christoph Daum'un getirdiğini ve Türkiye'deki futbolu şekillendirdiğini ifade eden Schuster, Bursa'nın bu şekilde şampiyon olduğunu, Trabzonspor'un da bu şekilde oynadığını ve şu an lider konumda olduğunu kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor